VINTER MED EXPERIENCE GRÖVELSJÖN

VI ERBJUDER PRIVATA GUIDADE TURER MED TURSKIDOR, TOPPTURER OCH OFFPIST.


ELLER SKRÄDDARSYTT EFTER DINA ÖNSKEMÅL!

Vi har utbud som kittlar i magen oavsett om du är nybörjare eller van skidåkare i fjällmiljö. 

Vi har alltid säkerheten i fokus och garanterar att du får en fin upplevelse utifrån dagens och dina förutsättningar. 

SKIDSÄSONGEN GÅR FRÅN DECEMBER - MAJ

SKIDSKOLA LÄNKGDSKIDOR

MED CERTIFICERAD SKIDCOACH

Passa på att boka in några timmars privat skidcoaching under din vistelse så garanterar vi en bättre upplevelse i skidspåren. 


När du bokar en privat skidlektion med Experience Grövelsjön är du garanterad en proffslig coach med ett pedagogiskt upplägg anpassat till din nivå.


Både Björn och Klara har utbidlning Svenska Skidförbundet och vi älskar att hjälpa dig att få en bättre upplevelse i skidspåret!

PRIVATA GUIDADE TURER

Hel- / halvdag

TURSKIDOR

Lär dig att bemästra längdskidåkningens offpist!

Under en halvdag blandar vi klassisk längdskidteknik med en kortare fjälltur. Under fjällturen får du ta del av praktiska knep för att underlätta ditt skidåkande samt höja din fjällupplevelse.


Hel- / halvdag

OFFPIST

Offpist Grövelsjön innebär en heldag där vi med alpin skidutrustning går på stighudar uppför och njuter av sköna svängar utför sjön Grövelsjöns sluttningar.

För att effektivt komma till startpunkterna tolkar vi bakom skoter på sjön
.

Hel- / halvdag

TOPPTUR

Pröva på att bestiga och sedan skida utför en fjälltopp!


Under en heldag får du lära dig att hantera utrustning för lättare toppturer,bekanta er med lavinutrustning, göra vägval samt få tips om offpistskidåkning i olika snöförhållanden. 


BOKA EN SKRÄDDARSYDD TUR MED GUIDE HELT ENLIGT DINA ÖNSKEMÅL

Expericence Grövelsjön skräddarsyr gärna en tur så den passar dig, kompisgänget eller familjen. Läs mer om vad vi ofta erbjuder och skicka en bokningsförfrågan på det ni har lust att göra.

Den absolut bästa upplevelsen får du som vill göra ett upplägg där vi helt anpassar dagen efter dina önskemål, din förmåga och rådande väderförhållanden.